Huntendwarspop werkt graag samen met andere organisaties. Wederzijds versterken we elkaar en zorgen we voor nieuwe kansen en mogelijkheden.


Natural Born Sinners (tattooclub)

Wij zijn Natural Born Sinners (Original since 2011). Een tattooclub bestaande uit tatoeëerders en tattoo-liefhebbers. Afgekort en in de volksmond NBS genaamd.
Onze club is ontstaan in 2011, in Groningen door onze World President Alex Latumahina en is in korte tijd uitgewaaierd over Nederland en ver daarbuiten.

Als club staan wij voor een aantal zaken, deze zijn uiteen te zetten in onder andere:

  • De tattoo in positief daglicht zetten (niet iedereen met tattoo is crimineel of van lichte zeden)
  • Mensen ervan bewust maken te kiezen voor een professionele tatoeëerder in plaats van een thuis-scratcher (een onbekwame selfmade persoon die bewust andermans lichaam misbruikt en misvormt om snel geld te verdienen, zonder respect)
  • Strijden tegen kindermishandeling en dierenmishandeling
  • Steunen van goede doelen, in welke vorm dan ook en op de manier welke op dat moment voor handen is (handen uit de mouwen steken, donaties, ludieke acties op poten zetten)

Met dit laatste punt staan we steeds sterker en bereiken we steeds meer mensen en groepen, maar ook andersom… wij worden steeds vaker gevonden en gevraagd of wij iets voor hun
kunnen doen.

Vanuit deze liefde, vriendschappen, brother & sisterhood gevoel, zijn we in staat iets te kunnen betekenen voor de maatschappij en voor diegenen die het nodig hebben. Wij hopen ook iets voor Huntendwarspop te kunnen betekenen en zien een leuke samenwerking dan ook met open armen tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Natural Born Sinners (Original since 2011)

NBS


Leden van Natural Born Sinners zullen ook  12 augustus 2017, net als bij de 2016 editie, ervoor zorgen dat de rolstoelpodia ongestoord gebruikt kunnen worden door de bezoekers met beperkingen waarvoor de rolstoelpodia bedoeld zijn. Dank jullie wel Natural Born Sinners!

NBS