— PERSBERICHT —

Muziekfestival Huntenpop met Huntendwarspop op 12 augustus jl. was weer fantastisch. Onder de bezoekers ruim 400 mensen met een beperking (verstandelijk, psychisch, lichamelijk), in alle leeftijden. Huntendwarspop zorgde er voor de 6de keer voor dat zoveel mensen met een beperking ook gewoon genoten van hun favoriete muziek en het gezellige festivalsfeertje. Huntendwarspop nodigt actief mensen met een beperking uit om naar het festival te komen, zodat er ieder jaar veel mensen met beperking aanwezig zijn, waardoor men zich niet alleen en ‘anders’ voelt. Bij alle podia een rolstoelpodium met eigen security, rolstoeltoiletten over het terrein verspreid, goedkopere toegangskaartjes en opvallende, enthousiaste Huntendwarspop-werkgroepleden die de hele dag aanwezig zijn, dat hoort inmiddels bij het Achterhoekse popfestival Huntenpop in Ulft. Sinds vorig jaar doet Huntendwarspop dat met hulp van leden van tattooclub NBS (Natural Born Sinners) die er voor zorgen dat de rolstoelpodia in ieder geval gebruikt kunnen worden door Huntendwarspop-bezoekers.

Vers van de pers – Huntendwarspop-organisatie krijgt verversing

Drie van de leden van het eerste uur, de initiatiefnemers van Huntendwarspop: Gert en Janneke en Sara Marije Rebergen, dragen na 6 jaar het stokje over aan twee leden van NBS: Remco Chervet en Raoul van der Leeuw.

Gert Rebergen: “Huntendwarspop was eerst een initiatief van Stichting Dwarswerk. Na enkele pioniersjaren is Huntendwarspop overgenomen door Stichting Huntenpop waardoor de continu├»teit is gegarandeerd. Dat is een mooi moment om het stokje over te dragen. Zeker nu Remco en Raoul met NBS in hun achterzak dat stokje graag willen overnemen. We wensen de heren veel plezier en succes.”

U gaat zeker van hen horen over Huntendwarspop 2018 en verder!

 

 

 

 

 

 


Regio8 maakt een nieuwsitem van de overdracht op Huntenpop/Huntendwarspop:

Lees het hele artikel hier!