FANTASTISCH!!! 

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, is ‘onze’ Andy Lartey vorig jaar samen met zijn moeder Monique en broer Jona vrijdag al gekomen. Ze hebben op de camping gestaan met hun bus en aangebouwde tent en een heerlijk weekend gehad op het festival.

Op de camping van Huntenpop maak je snel nieuwe vrienden en dat gebeurde ook bij hen: ze kwamen in een warm bad terecht 🙂 Zo ontmoetten ze ook Dennis Nas van Stichting Laat Het Zieke Kind Genieten. Ergens tijdens het weekend riep Dennis dat hij voor volgend jaar een hoog-laagbed voor Andy zou regelen, zodat hij lekker zou kunnen slapen op de camping en de verzorging van Andy voor Monique makkelijker zou worden.

Nu is het bijna zover en… het bed is geregeld! Dennis heeft met medeweten van Huntenpop en Theo, de campingburgemeester, beloofd dat hij namens Stichting Laat Het Zieke Kind Genieten een bed komt brengen op donderdag. Andy mag dat het hele weekend gebruiken. Een prachtig initiatief!

Andy en Monique zijn natuurlijk heel blij, zo vertelt Monique: “Dat wordt echt glamping voor de jongeman. We zijn heel blij dat op deze manier kamperen voor Andy en mij wat makkelijker wordt gemaakt. Hij zal een stuk beter kunnen slapen en ik kan meer genieten van het verblijf op de camping. Dennis en de stichting verrassen me echt met deze behulpzaamheid!”

Dank, Stichting Laat Het Zieke Kind Genieten, namens Huntendwarspop!